Τεχνητοί χλοοτάπητες

Συνθετικοί χλοοτάπητες σε διάφορους τύπους κατασκευασμένοι από συνθετικές ίνες υψηλών προδιαγραφών. Το πάχος και η πυκνότητα του πέλους διαφέρει ανάλογα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των διαφόρων χρήσεων.
Προσομοιάζει στο φυσικό γκαζόν και είναι ασφαλές σε περίπτωση πτώσεων λόγω καλής απορρόφησης των κραδασμών. Η προηγμένη ποιότητα του υλικού το καθιστά κατάλληλο για γήπεδα επαγγελματικού ποδοσφαίρου, γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5, γήπεδα τένις, παιδικές χαρές, αλλά και για εξωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις και κήπους.
Δεν επηρεάζονται από την υπεριώδη ακτινοβολία, προσαρμόζονται εύκολα αφού είναι προκατασκευασμένοι και έτοιμοι σε μορφή ρολού, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο τοποθέτησης, και επιπλέον απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.

Τα συνθετικά δάπεδα ασφαλείας είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο καουτσούκ και χρωματισμένα σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις με διάσταση πλακιδίων 50χ50 εκ.. Παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια ακόμα και σε πτώση από ύψος 1,50m και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
Τα πλακίδια μπορούν να κοπούν εύκολα και να εφαρμοστούν στην επιφάνεια της χρήσης με κόλλα ή με ειδικούς πύρους για την μεταξύ τους συγκράτηση.
Έχουν άριστη αποστράγγιση νερού και η επιφάνεια τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα μετά από βροχόπτωση. Τα δάπεδα είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις Διεθνείς υποχρεώσεις και όρους εφαρμογής.
Επιπλέον τα δάπεδα ασφαλείας είναι φιλικά προς το περιβάλλον και έχουν τη δυνατότητα να ανακυκλωθούν ως πρώτη ύλη στο τέλος της συντήρησής τους. Ιδανικά για τοποθέτηση σε παιδικές χαρές, χώρους άθλησης κ.α.