Η Εταιρεία

Η ΠΛΑΚΑΓΕ (ΠΛΑκάκια ΚΑκλιός ΓΕωργιάδης), είναι δημιούργημα των γνωστών από την δεκαετία του ‘60 επιχειρηματιών Αντώνη Γεωργιάδη και Μιχάλη Κακλιού, οι οποίοι έχτισαν μια μεγάλη και υπερσύγχρονη για την εποχή της (1968) βιομηχανική μονάδα παραγωγής μωσαϊκών πλακιδίων και τσιμεντοπλακών.
Η ΠΛΑΚΑΓΕ μεγαλώνοντας συνεχώς κατάφερε στη διάρκεια της δεκαετίας του ‘70 να «ντύσει» όλη την Ρόδο και πολλά από τα Δωδεκάνησα με μωσαϊκά πλακάκια, πλάκες πεζοδρομίου και παραδοσιακές βοτσαλωτές πλάκες.
Αντιλαμβανόμενοι τις προκλήσεις της εποχής, στο τέλος της δεκαετίας του ‘70, προχώρησαν σε συνεργασίες με μεγάλα εργοστάσια της Ιταλίας και της Ισπανίας εισάγοντας και τροφοδοτώντας στην αγορά των δομικών υλικών, μια μεγάλη γκάμα πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Η ΠΛΑΚΑΓΕ εκμεταλλευόμενη τους μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς της χώρους – 7.000 τμ – και με συνεχώς διευρυνόμενη πελατεία, κατόρθωσε στα χρόνια που ακολούθησαν να είναι μέσα στις πρώτες εταιρείες του κλάδου στα Δωδεκάνησα, με συνεχή επιτυχία έως σήμερα.
Εμείς η δεύτερη γενιά επιχειρηματιών, ακολουθώντας τα βήματα της προηγούμενης γενιάς, συνεχίσαμε και θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε και να διευρύνουμε την εταιρεία μας και την γκάμα των προϊόντων μας.
Με γνώμονα τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές, την πείρα και γνώση, την ευγένεια, την άμεση και άψογη εξυπηρέτηση καθώς και το σωστό after sales service, έχοντας πελάτες τον ιδιώτη, τον επιχειρηματία, τις μικρές και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Ρόδου και των νησιών και με την εκτίμηση που μας δείχνετε όλοι οι Δωδεκανήσιοι τόσα χρόνια, θα συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε!